26 April 2015

In Vienna - Wienissä

Tein Wieniin nopean kahden päivän reissun, jonka pääkohteena olivat taidemuseot. Toki samalla tuli kuljeskeltua kaupungilla ja pienillä ostoksillakin ohimennen. Tämä oli vasta toinen Wienin matkani, mutta mietin jo nyt milloin voisin palata, tämän vuoden suunnitelmat kun on jo tehty.

I made a quick two day trip to Vienna and my main aim was to visit several art museums. Of course I walked around like a good tourist and even shopped a little bit. This was only my second trip to Vienna, but I already think of returning.

Kohlmarkt
Matkustin Finnairin businessluokassa ja asuin Park Hyatt Viennassa, jonka arvioin ensi viikonloppuna. Seuraavana sunnuntaina sitten enemmän niistä museoista, jotka olivat kyllä käymisen arvoisia kuten ounastelinkin.

I travelled in Finnair's business class and stayed in Park Hyatt Vienna which I'll review next Sunday. The Sunday after that I'll tell you more about the museums which really were worth visiting.

Se, mikä itseani viehättää Wienissä, on sen kauneus. Minne tahansa katsookin, näkee kauniita rakennuksia, patsaita, suihkulähteitä... On kuin olisi siirtynyt ajassa kauas taaksepäin. Niin, vaikka sinne keisarinna Sissin aikaan!

Annetaan kuvien puhua lisää!

What's so special about Vienna is the beauty of it, where ever you look you see beautiful buildings, statues and fountains. It's living in the past, in a good way.

Let's let the photos talk more!


The Spanish Riding School

The Spanish Riding School


 


The Secession Museum

The Secession entranceThe Sisi Museum is a popular attraction
Sissi museo on  suosittu nähtävyysThe Natural History Museum
The Museum of Modern Art
4 comments:

 1. Päädyin juttuusi, kun itsekin olen miettinyt, että pitäisikö tehdä kertausmatka Wieniin, kun edellisestä kerrasta taitaa jo olla pari ... kolme (?!) vuosikymmentä! Pitääkin pitää tämä postaus mielessä, Wienissä kävijöitä kun tuntuu olevan tosi harvassa verrattuna vaikka Berliiniin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä minusta kannattaa, se on yksi kauneimmista kaupungeista, ja jos taide kiinnostaa, tarjonta on todella korkeatasoista. Kaduilla on kiva vain katsella, meno on enemmänkin pikkuporvarillista ja "aikuismaista" kuin boheemia reppureissaajameininkiä.

   Delete
 2. Kiva lukea juttua Wienistä - se kun ei niin kovin paljoa ole ollut esillä. Itse en ole edes (toistaiseksi!) käynyt Wienissä, joten senkin puolesta mukava saada sieltä vähän tunnelmia postauksen kautta. Kaunista näyttää olevan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa käydä, minullekin tämä oli vasta toinen reissu, mutta päätin käydä jatkossa useammin. Se on kyllä nyt suosikkini Keski-Euroopan kaupungeista.

   Delete

Kiitos kommentistasi!

Thank you for commenting!

Note: only a member of this blog may post a comment.