21 December 2014

Holiday reading - Joululukemista

Olen aina ollut innokas lukija ja luen joskus jopa omia vanhoja postauksiani. :) Ajattelinkin, että jos olet uudempi blogin lukija, et ehkä ole lukenut niitä. Tässä  ovat omat suosikkini, jos sinulla sattuu olemaan luppoaikaa pyhinä:

Sometimes I read even my own old blog posts. I thought that many new readers might not have read the older ones so here are my favourites if you happen to have spare time during the holidays:


My Travel Alphabet - Matka-aakkoseni

The most exotic destination I've visited - DDR (Eksoottisin matkakohteeni)

10 reasons why I love Singapore (10 syytä miksi rakastan Singaporea)

Attending the Emperor of Japan's birthday (Japanin keisarin synttäreillä)

The crocodile incident (Hauska krokotiilijuttu)

 The Upper East Side Princess

A Saturday in Copenhagen (Lauantai Kööpenhaminassa)


Kun olet lukenut ne, katsopa suosikkiblogejani, niissä on sekä lifestyle- että matkailublogeja:

These are my favourite blogs, unfortunately they are in Finnish:

Muoti mielessä : ykkössuosikkini on tyylikkään ja mukavan Annen muotiin ja sisustukseen painottuva aikuinen blogi, jonka ydin ei ole se, että koko ajan pitää ostaa uutta. Annen vähäiset kaupalliset yhteistyöt ovat myös tyylikkäästi toteutettuja. Tutustuin muuten blogimaailmaan Annen blogin kautta ja vähitellen heräsi ajatus, että miksen minäkin voisi aloittaa bloggaamista.

Raitapaitoja ja leikkokukkia : herttaisen Emman kauniista ja naisellisesta blogista saa aina hyvän olon, oikea feel good-blogi siis. Meillä on paljon yhteistä kuten rakkaus raitapaitoihin ja ihan vähän croissanteihinkin!

Vaihda vapaalle : eläinrakkaan Elinan matkablogi maailman eri kolkilta.

Unelmatrippi : Jepan ja Hemmon blogia maailmaympärimatkalta on ollut hauska seurata. Avasimmekin blogimme melkein samaan aikaan!

Pink Bubble : tätä blogia kannattaa ehdottomasti lukea, jos mietit oman blogin avaamista!

6 comments:

 1. Ihana kuulla, että blogini kuuluu suosikkilistallesi! Minäkin lueskelen blogiasi ahkerasti :) Mukavaa ja rauhaisaa joulua.

  ReplyDelete
 2. Samoin tosi kiva kuulla, että seikkailumme kiinnostavat siinä määrin, että pääsimme suosikkiblogiesi listalle! :) Rauhallista joulua täältä toiselta puolen maapalloa!

  ReplyDelete
 3. Ihana Merja <3 Kiitos kauniista sanoistasi ja siitä että viihdyt blogissani. Olen myös niin iloinen, kun jaksat kommentoida. Minäkin käyn ilolla aina lukemassa näitä matkajuttujasi.

  Aivan ihanaa joulunaikaa sinulle ja läheisillesi!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi monista viihtyisistä hetkistä blogisi parissa! Kommentointini on kyllä ollut viime aikoina vähäistä työkiireiden takia, mutta toivottavasti ne kohta helpottavat.

   Rentouttavaa ja tunnelmallista Joulua sinulle ja koko lähipiirillesi!

   Delete

Kiitos kommentistasi!

Thank you for commenting!

Note: only a member of this blog may post a comment.