13 November 2014

Elegant Bentley and Rolls Royce Rides - Tyylikkäästi Bentleyn ja Rolls Roycen kyydissä

En tiedä juuri mitään autoista, eivätkä ne minua kiinnostakaan. Nuorena tuli ajettua ajokortti, mutta sen jälkeen en ole ajanut. Helsingissähän on hyvä joukkoliikenne.
 
Sen verran tiedän kumminkin, että Rolls Royce ja Bentley ovat hienoja autoja. Minua on kuskattu matkoillani molempien kyydissä .
 
Kerran, kun menin Singaporeen, olin tilannut lentokenttäkuljetuksen Rafflesista. Joku moka oli kumminkin tapahtunut eikä kyytiä ollutkaan odottamassa, kun silmät sirrissä sitä etsiskelin. No, ei se mitään.
 
Kun olin sitten lähdössä Rafflesista Ritz Carltoniin (RC) lomani loppuajaksi, hovimestarini sanoi, että hotellin auto vie minut sinne. Mikäs siinä. Kun tulin ulos siellä odotti massiivinen Bentley koppalakkisine kuljettajineen. Tuo välimatka on muuten noin reilu kilometri. Kyyti tuntui siltä kuin auto olisi leijunut äänettömästi eteenpäin, ei hullumpaa menoa.
 
Oli siis iltapäivä, kun saavuimme RC:n eteen. Siinä oli tietysti paljon väkeä saapumassa tai lähtemässä. Kaikki tuijottivat tietysti tuota autoa ja varmaan kuvittelivat, että sieltä tulee "joku". Posket punaisina kömmin ulos ja yritin olla sen näköinen, että tällähän minä ajelen harva se päivä. :) Olisihan se aika mukavaa verrattuna HKL:n kyytiin!
 
Rolls Roycella ajeltiin ihan maksetusti, kun olimme poikani synttärimatkalla Hong Kongissa. Olin siis tilannut tuon kyydin Peninsula-hotellista yllätykseksi hänelle. Samantapaista kyytiä sekin oli, ei valittamista! Matka kesti vielä lyhyemmän ajan kuin muistin eli noin 15 minuutin ajelu maksoi 150 euroa... No, kaikkea pitää kokeilla.
 
 

I know nothing about cars, but I know Rolls Royces and Bentleys are fine cars.
 
Once when I went to Singapore I had booked the hotel transfer from the Raffles but it never arrived and I took a limotaxi. When I was leaving for the Ritz Carlton for the rest of my holiday my butler said that the hotel car will take me there. Why not, I thought. When I went out a massive Bentley was waiting with the driver. The distance is like one kilometre, by the way. The ride was the smoothest ever, it was like the car didn't touch the road at all.
 
It was afternoon when I arrived at the Ritz Carlton and many people were coming and going at the entrance. Everybody stared at the car and probably thought that a VIP is coming. I left the car a little bit red faced trying to look like I travel like this every day...
 
We had a paid Rolls Royce ride in Hong Kong when I had booked the transfer from the Peninsula as a surprise for our son. The ride was similar to the Bentley. It took even less time than I remembered and so I paid about 150 euros for an about 15 minutes ride. Oh well... :)
 

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!

Thank you for commenting!

Note: only a member of this blog may post a comment.