16 November 2014

Aruba Photo Album - Sunshine to your November

Vietimme Aruballa 10 päivää mieheni synttärimatkalla useampia vuosia sitten. Tämä oli ensimmäinen Karibian matkamme ja on sellaiseksi jäänytkin. Matka oli ihan kiva ja rentouttava, tekemistä ei kyllä ollut kovin paljoa. En ole koskaan ollut niin ruskettunut, mikä ei minusta ole mikään erityisen hyvä juttu. :)
 
We went to Aruba for my husband's birthday and stayed in Bucuti hotel in Eagle Beach. This area is quieter than the big tourist area and the beach is great.
 

Eagle Beach Aruba
Eagle Beach

Asuimme Eagle Beachilla Bucuti-hotellissa, joka ei ole pahimmalla turistialueella vaan rauhallisemmalla alueella sen ja pääkaupungin Oranjestadin välissä. Tuo ranta oli kyllä upea ja siinä oli hyvä pulikoida, Mauritiuksenkaan rannat eivät pärjää sille. Hait hieman kyllä pelottivat etenkin, koska ranta syveni nopeasti. Silloin huhuttiin, että paikalliset heittivät saaren vastakkaisella puolella eläinten raatoja mereen, jotta hait pysyisivät siellä eivätkä tulisi hotellialueelle. En tiedä oliko se totta tai onko siellä edes haita!
 
Kävimme pääkaupungissa ainakin pari kertaa ja turistialueella muutaman kerran syömässä, sillä hotellimme lähellä ei ollut kovin montaa ravintolaa. Hauska pizzeria oli kyllä hotellia vastapäätä, siellä soitettiin tosi kornia musiikkia ja meno oli mainiota, porukka tanssi ja pizzat olivat hyviä.
 
Matti kävi yksityisesti opastetulla luontoretkellä saaren kuivissa sisäosissa. Hieno retki oli ollut!
 
I was a little scared of sharks but we didn't see any (and I don't know if there really are any). It was rumoured that the locals threw animal carcasses into the sea on the other side of the island to keep them there, but I don't know if that's true, of course. Maybe there are no sharks at all?

We visited the capital Oranjestad a few times and my husband made a private nature trip into the drier inner parts of the island, which was really interesting, he said.

Oranjestad Aruba
Oranjestad


Oranjestad Aruba
Oranjestad


Iguana
Iguanoja oli paljon hotellin alueellakin, mutta ne ovat vaarattomia.
The iguanas are harmless.


Oranjestad Aruba
Oranjestad
Bucuti's beach Aruba
Bucuti's beach


Eagle Beach Aruba
Bucuti's beach


Pelikaaneja näki päivittäin.
There were lots of pelicans.


Iguana
Iguanoja vasta olikin tosi paljon.
The iguanas were all over the place

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi!

Thank you for commenting!

Note: only a member of this blog may post a comment.