18 September 2014

Nälkäpäiväkeräys 18.-20.9.2014, autathan!

Päivitys 21.9.2014: Nälkäpäiväkeräys on päättynyt, mutta keräyslipas jää blogiin, se toimii ja sitä kautta voi edelleen lahjoittaa Punaiselle Ristille. Siirrän sen vain alemmaksi oikeassa reunassa.

Blogikeräys tuotti Punaiselle Ristille 95,-! Suurkiitos kaikille lahjoittajille, ensi vuonna viimeistään uudestaan! Vinkkinä, että aion itse lahjoittaa tätä kautta kuukausittain.

Päivitys: nimeä ja sähköpostiosoitetta ei ole pakko antaa. Pankki-/ Visa/Mastercard-maksuihin ei tarvitse kirjautua Paytrailiin, vaan ne löytyvät erikseen sivun alaosasta ja toimivat ihan tavalliseen tapaan.

Meillä kenelläkään ei varmaankaan ole nälkä. Lahjoitetaan siis heille, joille nälkä on jokapäiväistä.

Lisäsin Punaisen Ristin keräyslippaan blogin oikeaan reunaan. Sitä klikkaamalla voit lahjoittaa joko verkkopankin tai luottokortin kautta.

Luonnollisestikaan en itse hyödy tästä mitään ja lahjoitukset menevät suoraan Punaiselle Ristille.

Asetin tavoitteeksi kerätä blogin kautta yhteensä 100,-. Pieni summa meille, vai mitä? Summan kertymistä voi seurata keräyslippaan kuvasta.

Kiitos  paljon avustasi!

Lisätietoja Punaisen Ristin toiminnasta

This is a collection for the Finnish Red Cross.

5 comments:

  1. Hienoa, että teit tämän näin helpoksi!

    ReplyDelete
  2. Hyvä idea ja tosiaan hienoa kun teit helpoksi! En ole vielä aiemmin kommentoinutkaan että kiva että jaat matkajuttujasi tätä kautta ja olet aloittanut blogin pitämisen. Seuraan kyllä! t. Karin

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!

Thank you for commenting!

Note: only a member of this blog may post a comment.