12 August 2014

Help! Do you know what this is?Ostin kolmen rasian paketin tällaisia Kansain lentokentältä ja ajattelin antaa niitä kavereilleni tuliaisiksi. Luulin, että ne ovat mochi-tyyppisiä makeisia. Kun tutkiskelin tarkemmin rasiaa, jossa ei luonnollisestikaan ollut sanaakaan englantia, totesin, että eihän siinä edes ole karkin kuvaa, vaan macha-teekupin. Ovatkohan ne siis syötävää vai teekupin pesuainetta?

Jos osaat lukea japania, niin autathan selvittämään tämän mysteerin, kiitos! Domo arigato!


I bought a pack of three boxes of these at Kansai airport as gifts for friends. I was thinking they are mochi style sweets. However, when I studied the box more carefully, I noticed there are no pictures of sweets on the box. And of course, not a word in English. The picture on the box looks like a macha tea cup. I wonder if they are edible or detergent for washing the cups?

So, if you can read Japanese, please, help! Domo arigato!

6 comments:

 1. :) Matkalla sattuu ja tapahtuu. Blogiasi on mukava seurata ja vatsatautisen päivää piristi kummasti.
  Nyt vain odotellaan lisää. Sinikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulle ainakin! Kiitos ihanasta kommentista! Lisää lukemista on tulossa jo tänä iltana. Lisäsin muuten oikeaan reunaan Up coming (Tulossa)-osion, josta voi kurkata onko jotain erityistä tulossa seuraavaksi.

   Delete
 2. Jaoin linkin ja toinen Japani fani arveli noiden olevan vihreäteemocheja, ovat kuulemma tavallisia ja suosittuja. Hyviä ovat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Näin vähän arvelinkin. Tuo pieni pussukka, joka näkyy paketin sisällä, on kyllä siinä mielessä outo, että en ole koskaan nähnyt sellaista elintarvikepakkauksissa, vaan esim. uudessa käsilaukussa tai kenkälaatikossa.

   Delete
 3. Joskus on itselleni uteliaana ruokatuliasshoppailijana käynyt niin, että ostokset ovat osoittautuneet ihan joksikin muuksi kuin alkuperäisesti tarkoitettu.
  Tosi mukava kaukomatkailla ja tehdö suunnitelmia blogisi avulla kotisoffalta käsin!
  Tiina

  ReplyDelete
 4. Ruokashoppailu ja ruokakaupoissa maleksiminen on kyllä kivaa matkoilla. Kiva, että tykkäsit, Tiina!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!

Thank you for commenting!

Note: only a member of this blog may post a comment.